Informaţii de contact:

Adresa: MD-2005
Republica Moldova, Chişinău,
bd. Pușkin, 60/2
Tel.: (+373 22) 26 06 78
Fax: (+373 22) 26 07 36
Mobil: +373 60 24 46 90
Email: office@mre.md

Harta amplasării MRE

Despre companie

Cine suntem

Evoluţia dinamică pe care o înregistrează piaţa afacerilor autohtone impune o nouă viziune şi o nouă abordare din partea unei companii imobiliare. O companie care îşi mobilizează cunoştinţele, resursele şi experienţa pentru succesul clienţilor săi. Aceasta este compania Management Real Estate.

Experienţa noastră se bazează pe combinaţia unică dintre profesionalism, exigenţă, flexibilitate, îmbunătăţirea permanentă a serviciilor prestate şi versatilitate. Valorile noastre sunt cele care ne susţin în stabilirea şi atingerea obiectivelor. Comunicăm, interacţionăm cu clienţii noştri şi oferim întotdeauna soluţionări adaptate perfect stilului, nevoilor si cerinţelor acestora.

Profesionalismul specialiştilor companiei noastre garantează succesul afacerilor Dumneavoastră şi ne ajută să evoluam împreună.

Obiective

Prezenţa activă pe o piaţă concurenţială în continuă expansiune presupune o confruntare continuă cu provocări multiple şi complexe. Pentru a face faţă cu succes tuturor provocărilor intenţionăm să punem accentul pe profesionalism, orientare către client, exigentă, flexibilitate, îmbunătăţirea permanentă a serviciilor prestate şi versatilitate. Acestea ne conferă o imagine reprezentativă pe piaţa imobiliară moldovenească.

Astfel, valorile noastre sunt cele care ne susţin în stabilirea şi atingerea obiectivelor. Ne propunem să fim pro-activi şi să fim întotdeauna cei care conturează viitoarele standarde. Urmărim să atragem şi să perfecţionăm permanent cei mai motivaţi oameni din domeniu pentru a forma echipe solide cu arii extinse de expertiză, cristalizând astfel forţa de vânzare şi implementare, consultare şi consiliere. Pentru noi este foarte importantă comunicarea, interacţiunea cu clienţii noştri şi oferirea soluţionărilor adaptate perfect stilului, nevoilor şi cerinţelor acestora.

Ştim că succesul în afaceri poate fi atins doar printr-o dorinţă continuă de autodepăşire a propriilor standarde, prin a învăţa şi experimenta lucruri noi. De aceea ne propunem să ne concentrăm asupra extinderii către noi segmente ale pieţei imobiliare.

Dorinţa de a atinge aceste obiective reprezintă forţa care ne susţine în toate acţiunile noastre.

Valori

În relaţiile sale cu clienţii Management Real Estate pune accentul pe astfel de valori ca onestitatea, receptivitatea faţă de nevoile clientului, atitudinea respectuoasă în raporturile de comunicare cu fiecare client în parte şi responsabilitatea profundă în cadrul serviciilor acordate clienţilor.

Evoluţia permanentă a companiei noastre şi distingerea acesteia în mediul afacerilor de profil s-au datorat în mare măsură capacităţii departamentelor noastre de a dezvolta servicii complexe, care prompt oferă clienţilor noştri accesul la unele dintre cele mai bune oportunităţi de pe piaţa imobiliara.

Astfel, Management Real Estate a plasat la rangul de valoare fundamentală preocuparea angajaţilor companiei de studierea şi analiza tuturor aspectelor care pot oferi clienţilor săi o afacere cu adevărat profitabilă.

Strategia

Noi încercăm să excelăm în tot ce facem. Concentrându-ne asupra calităţii, detaliilor şi inovaţiilor, urmărim să construim proiecte de înaltă calitate şi să sporim valoarea lor la toate etapele procesului de dezvoltare.

Management Real Estate îşi axează atenţia pe proiecte deosebite, conduce un grup de companii specializate şi operează cu o echipă de profesionişti locali pro-activi, cu un palmares excelent şi cu experienţă de lucru internaţională, responsabili pentru sectoare specifice "lanţului de valori" al extinderii pieţei imobiliare şi anume:

 • Procurarea pământului;
 • Obţinerea permiselor;
 • Construcţii şi dezvoltare;
 • Managementul activelor investite;
 • Înstrăinarea activelor;
 • Închirierea spaţiilor pentru birouri.

Management Real Estate încearcă să obţină succese la fiecare etapă a acestei continuităţi, pentru a mări veniturile şi a permite livrarea unor venituri excepţionale investitorilor şi mandatarilor. Pentru a obţine aceste rezultate noi îmbinăm cele mai reuşite practici internaţionale cu cele autohtone în scopul creării companiilor gestionate de Management Real Estate care pun accentul pe:

 • Integritate;
 • Disciplină;
 • Vigoare;
 • Profesionalism;
 • Cunoştinţe de specialitate;
 • Reţele locale fără concurenţă.